Kom til Vild Middag i Naturpark Mølleåen

Du behøver ikke at tage på fin restaurant for at få en vild smagsoplevelse. Nu kan du komme til Vild Middag i Naturpark Mølleåen – især for børnefamilier. Sammen leder vi efter vilde spiselige urter, som vi bruger til at tilberede en masse lette og lækre små retter over bål og trangia. Vi slutter af med at spise de vilde retter rundt om det knitrende bål.
På turen bliver de voksne inspireret til at bruge den lokale natur i køkkenet, og børnene får pirret deres nysgerrighed ved at bruge sanserne til at se, lugte, føle og smage på naturen.

Du kan komme med til “Vild Middag – især for børnefamilier” ved Buresø d 12 juni, eller i Farumskovene (Farum Nyvang) d 18 juni. Du kan læse mere om de to begivenheder her, hvor du også kan melde dig til:

Buresø 12 juni kl 15:30 – 19:00::
https://voresnatur.nu/aktivitet/vild-middag-isaer-boernefamilier

Farum Nyvang, 18 juni kl 16:00 – 19:30:
https://voresnatur.nu/aktivitet/vild-middag-isaer-boernefamilier-0

Tilmelding er nødvendig, da vi har begrænset deltagerantal. Tilmelding koster 25 kr pr person.

Den Vilde Middag er arrangeret af Naturpark Mølleåen, og I vil blive guidet trygt igennem sanketur og madtryllerier af naturformidler Lise M. Kristiansen og naturvejleder Lenette Schunck, samt Naturpark Mølleåens medarbejder Mette Blæsbjerg.

NB: Arrangementet d 18 juni har tidligere været annonceret til at foregå ved Farum sø, men er blevet rykket til at foregå i Farum Nyvang.

Naturpark Mølleåen samarbejder med Vild Mad, der er en del af projektet Vores Natur. Bag Vild Mad er organisationerne VILD MAD, Praktisk Økologi, Danmarks Jægerforbund, Statens Naturhistoriske Museum og Cykling uden alder. Vores Natur er et samarbejde mellem DR, Danske Naturhistoriske Museer, Friluftsrådet og Naturstyrelsen. Projektet er støtte af Nordea-fonden, 15. Juni Fonden og Aage V. Jensen Naturfond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *