Fotokonkurrence: Tag et billede fra Naturpark Mølleåen og vær med i Friluftsrådets efterårs-fotokonkurrence

Friluftsrådet har skudt en fotokonkurrence i gang, hvor alle inviteres til at dele et billede fra en dansk naturpark. De bedste billeder kan vinde et gavekort á 3.500 kroner til glamping-ophold .

Mangler du en idé til, hvad du skal lave i efterårsferien, så kommer den her: Tag på tur i Naturpark Mølleåen og tag nogle flotte billeder. Del dit bedste billede med Friluftsrådet, og vær med i deres fotokonkrrence.

Fotokonkurrencen løber til og med 1. december 2021, hvor efter vinderne kåres. Alle må deltage i konkurrencen, også som forening, skoleklasse, daginstitution e.l.

Hvad kan du vinde?
Friluftsrådet præmierer de bedste friluftsbilleder fra Danske Naturparker og pilotnaturparker med gavekort til et valgfrit glamping-ophold i Danmark á værdi 3.500 kr. fra Owayy. Der kåres en vinder for hver naturpark samt tre øvrige vindere af bedste friluftsbillede, i alt 17 præmier.


Sådan deltager du:

  • Upload dit billede på danskenaturparker.dk/fotokonkurrence. Her skal du oplyse navn, kontaktoplysninger, hvor billedet er taget samt eventuel beskrive din oplevelse.
  • For at deltage i konkurrencen skal du give samtykke til, at du besidder alle rettigheder til det billede, du uploader, og at du ved dit upload overdrager disse rettigheder til Friluftsrådet mod, at du bliver krediteret som fotograf ved brug af billedet.

VIGTIGT: Du må kun må uploade billeder af personer, hvis disse personer har givet samtykket til at billedet publiceres. Hvis mit billede indeholder personer under 18 år, har jeg indhentet samtykke fra forældre eller værger.

Kriterier:
I bedømmelsen af billederne bliver der lagt vægt på følgende:

  • Billedet skal være taget i en af de 14 danske naturparker og pilotnaturparker
  • Der skal være mennesker på billedet
  • Billedet skal være taget i 2021

Vinderbillederne udpeges af repræsentanter for de 14 naturparker og pilotnaturparker samt Friluftsrådet.

Inspiration til din tur?
Tag på tur i Naturpark Mølleåen og tag nogle billeder af den smukke natur og dine venner eller familie der udfolder sig i den.

Der er mange muligheder for flotte vandreruter i naturparken: I vores turguide kan du f.eks. finde vandreruter på alt mellem 2,5 – 20 km, så der er noget for alle størrelser og sværhedsgrader. Se vores turguide til Naturpark Mølleåen her: https://npmaa.dk/turguide/

Baggrund
Friluftsrådets mærkningsordning “Danske Naturparker” er et kvalitetsstempel for større sammenhængende naturområder, der udvikler natur, friluftsliv og lokal identitet.

Naturpark Mølleåen blev certificeret naturpark under Danske Naturparker i slutningen af 2016. Naturpark Mølleåen er 50 km2 stor og spreder sig over Egedal, Furesø, Allerød og Frederikssund kommuner

Fotokonkurrencen har til formål at øge kendskabet til de danske naturparker og de forskellige oplevelsesmuligheder og aktiviteter, der er i naturparkerne. Konkurrencen er en del af et udviklingsprojekt for Danske Naturparker støttet af Nordea-fonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *