Vær med til at udvikle Naturpark Mølleåen!

Vi søger lodsejer-repræsentanter til Naturparkrådet.
Naturpark Mølleåen er blevet optaget i Friluftsrådets mærkningsordning Danske Naturparker. Det smukke naturområde, som strækker sig ind i både Egedal, Furesø, Allerød og Frederikssund kommuner, er således landets sjette naturpark. Med den nye titel ønsker kommunerne og deres samarbejdspartnere at styrke formidlingen af området, blandt andet ved at tilknytte en naturvejleder.
Udviklingen af Naturpark Mølleåen varetages af de fire kommuner og Naturstyrelsen. Vi ønsker et tæt samarbejde med et Naturparkråd, som kan være et aktivt debatforum, som både kan bidrage med viden om området og gode ideer til udviklingsprojekter. Derfor opfordrer vi nu interesserede lodsejere til at ansøge om optagelse i Naturparkrådet.
For at blive medlem af Naturparkrådet som lodsejer-repræsentant, skal du være lodsejer med bopæl indenfor Naturpark Mølleåen. Du skal have opbakning fra 10 lodsejere i Naturpark Mølleåens område. Opbakning tilkendegives med underskrift eller en mail med angivelse af stillerens navn, adresse, telefonnummer samt adresse og matrikelnummer på ejendommen beliggende i Naturpark Mølleåen.
Naturparkrådet består ud over lodsejere af repræsentanter fra organisationer og foreninger inden for natur, miljø og kultur samt en politiker fra hver kommune.
Send en kort ansøgning samt underskrifter/mails fra 10 lodsejere senest den 19. juni 2017 til michael.ollgaard@egekom.dk
Find mere information om Naturparkrådet her på siden og et kort over naturparkens grænse.
Kommunerne udpeger lodsejer-repræsentanterne, og alle ansøgere får svar senest i uge 26. Datoen for det næste møde i Naturparkrådet annonceres her på hjemmesiden. Mødet er planlagt til sidste halvdel af august.
Har du spørgsmål?
Kontakt Michael Øllgaard, Egedal Kommune, på tlf. 72 59 73 40 eller mail michael.ollgaard@egekom.dk