O-løb og Dyst-med-Dyrene i Naturparken (Naturparken og Farum O-klub)

Arrangement af Naturpark Mølleåen og Farum O-klub

Til dette børnevenlige arrangement kan du komme ud og få sved på panden i Naturpark Mølleåen smukke natur, samtidig med at du lærer noget om skovens dyr. Det hele foregår i selskab med Naturparkens naturvejleder og med Farum O-klub.

Farum O-klubs Ungdomsafdeling stiller op med en O-løbs rute, der både findes som en kortere og længere rute – det betyder at der er noget for alle aldre, størrelser og formåen. Du kan afprøve O-løbet uanset om du er helt ny og aldrig har prøvet det før, eller om du er garvet med mange O-løb under bæltet. Langs ruten lærer du noget om skovens forskellige dyr.

Naturpark Mølleåen stiller op med en sjov og udfordrende “Dyst med Dyrene”-aktivitet. Her kan du afprøve om du kan springe lige så langt som et egern, hoppe lige så højt som en ræv eller løbe så hurtigt som en skovmus eller pindsvin.

Der er selvfølgelig også mulighed for at slappe af i græsset, hvor vi holder base.

Tidspunkt:

Start – fra kl 17

Slut kl ca 18.30

Sted:

I skoven Ganløse Ore, på hjørnet af Farumvej og Kalkværksvej. Vi står et lille stykke inde i skoven – bare følg de små skilte og flag.

Hvis du kommer i bil: Brug parkeringspladsen ved indgangen til  skoven (se kortet).

Hvis du kommer med bus: Bus 334 til busstoppet “Skovgaard (Farumvej)” og gå det lille stykke hen til indgangen til skoven.

The event is finished.

Samarbejdende myndigheder