75 års jubilæumsbog "Turguide Naturpark Mølleåen"

Søndag den 8. oktober 2017 kl. 13-15 fejrede Naturpark Mølleåens Venner Naturparkens 75 års jubilæum ved en reception på Kalkgården, Farumvej 137 med taler af bl.a. Naturparkrådets formand, Peter Hansen, og borgmester Ole Bondo Christensen. Der deltog 130-40 mennesker i løbet af de to timer.
I samme anledning udgav foreningen ”Turguide – Naturpark Mølleåen” som led i Naturparkens fortsatte publikumsrettede tiltag, som beskriver 17 vandre- og cykelture, der dækker hele Naturparken. Det er en bogudgave af Naturparkens digitale guide sat op i et praktisk format, så den kan ligge i en jakkelomme, når man skal på tur i det interessante og smukke tunneldalslandskab. Den indeholder kort og beskrivelse af 118 lokaliteter med alternative stier og parkeringspladser. Naturparkens beliggenhed ved S-stationerne og dens mange stier i åbent land gør imidlertid bogen interessant for hele hovedstadens befolkning, som endda kan medbringe cyklen i S-toget.
Bogens pris er 99 kr og den kan bl.a. købes hos de lokale boghandlere omkring Naturparken: Se også “Link til bogens side